Ympäristöystävällinen pakkaustoimittajasi!Juttu Kauppalehdessä Carccu

Valmistuuko kahvilassasi taivaallinen kahvi vai taikooko kokkisi suussa sulavat hampurilaiset? Komeileeko vitriinissäsi maailman kauneimmat kukat vai palvelutiskissäsi tuoreet lihat ja kalat? Puuttuuko pakkausmateriaalit vai kaipaatko ympäristöystävällisempää ratkaisua?

Meiltä saat niin kupin kahvillesi kuin käärepaperin kukille, lihalle, kalalle ja hampurilaisellekin ja mikä parasta, ympäristöä kunnioittaen! Toimitamme biohajoavat puiset kertakäyttöaterimet ja kierrätettävät rasiat jokaiseen take away -tarpeeseesi. Autamme Sinua löytämään sopivan kokoiset ja ekologiset pakkausmateriaalit niin fast food -tarpeeseesi kuin kukkien ja lahjan paketointiin. Olemme yhteistyökumppanisi kehittäessäsi brändiäsi ja etsiessäsi kompostoituvaa leivinpaperia.

Käytämme vain vesiohenteisia, elintarvikehyväksyttyjä painovärejä ja metsäsertifioituja materiaaleja. Lisäksi kaikilla elintarvikepakkauksillamme on elintarvikelausunto ja jokainen pakkauksemme on täysin kierrätettävä. Meille on tärkeää, että saat tarvitsemasi pakkaukset oikea-aikaisesti laadukkaina, kestävinä ja halutessasi brändättynä.

Onpa tarpeesi lahjapaperi, sellofaani, silkkipaperi, paperipussi, leivinpaperi tai grillitasku, valitse Carccu!

Linkki Kauppalehdessä olevaan artikkeliin.

 

 

Kiinnostuitko tuotteista pyydä tästä lisätietoa.

Tarjouspyyntö

  • Tiedoston enimmäiskoko 48 Mt
    Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, ai, eps, Max. tiedoston koko: 128 MB.