Carccu finaaliin Kasvu Open-kilpailussa 100 parhaan yrityksen joukkoon.

Jyväskylässä 11.04.2019 käynnistetyssä Kasvu Open -kilpailussa Verkkokaupan Kasvupolulle valittiin 90 hakijan joukosta 15 yritystä. Hakijat edustivat eri toimialoja aina digitaalisista palveluista jääkiekkomailoihin ja pakkauksista kengännauhoihin. Näistä yksi oli Carccu. Matkan varrella saimme sparrausta Suomen parhailta liike-elämän asiantuntijoilta. Kilpailussa oli eri Kasvupolkuja yhteensä 23 ja niissä olleista 371 yrityksestä on nyt valittu TOP 100 -finalistijoukko. On kunnia olla yksi finaaliin valituista yrityksistä Carccu finaaliin Kasvu Open-kilpailussa 100 parhaan yrityksen joukkoon.

Valinta antaa yritykselle upean mahdollisuuden saada lisää sparrausta Suomen parhailta asiantuntijoilta.

KasvuOpen logo

Kasvu Open on kaikille pk-yrityksille avoin sparrausohjelma. Kasvu Openiin haki tänä vuonna 750 kasvuyritystä, joista 371 valittiin mukaan maksuttomaan Kasvupolku®-sparraukseen. Näiden 371 kasvuyrityksen joukosta on valittu sata potentiaalisinta kasvuyritystä, jotka kisaavat Kasvu Open startup– ja start again -sarjojen voitosta. 

Mukaan valittujen yritysten joukossa on todella mielenkiintoisia yrityksiä. On hienoa, että voimme nostaa esiin useita suomalaisia pk-yrityksiä, jotka katsovat rohkeasti ja kasvunälkäisesti tulevaan. Vaikka talouden tunnusluvut eivät lupaa suuria, ei se ole esteenä kasvun tavoittelulle, Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä sanoo.

Valtakunnalliselle yritysten kasvun sparrausohjelmalle, Kasvu Openille, on myönnetty Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto.

Linkki KasvuOpen valintaan.