Kukkapaperit

Kukkapaperit

Euroopan parhaat kukkapaperit

Haluatko kauniit kukkapaperit, joihin kääriä kukkalähetyksen?

Kukat ovat täydellinen lahja moneen eri tilanteeseen. Ne ovat usein mukana elämän tärkeimmissä hetkissä, mutta toisaalta tuovat ripauksen luksusta ja piristystä myös ihan tavallisen arjen keskelle. Pakkaus on ensimmäinen asia, minkä kukkien vastaanottaja näkee ja siksi on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, millaiset kukkapaperit kukkien pakkaukseen valitsee.

Erilaiset kukat ja värit sopivat erilaisiin tilanteisiin ja tunnetiloihin, ja sama pätee myös niiden pakkaamiseen. Meiltä löydät Euroopan parhaat kukkapaperit ja laajan valikoiman aina yksinkertaisesta ja tyylikkäästä vaihtoehdosta värikkääseen ja erottuvaan. Verkkokaupastamme saat kukkapaperin lisäksi myös mm. sellofaanin, silkkipaperin ja paperikassit, jolloin pakkaus on takuulla viimeistelty ja tuo vastaanottajalleen iloa.

Voit valita kukkapaperit verkkokauppamme laajasta valikoimasta tai painattaa yksilöllisen, juuri sinun yrityksesi näköisen vaihtoehdon vaikkapa omalla logolla. Näin varmistat, että pakkaamasi kukat erottuvat, näyttävät tyylikkäiltä ja jäävät mieleen. Lue lisää, miten ympäristö otetaan huomioon tuotannossamme.

Siirry verkkokauppaan tästä tai kysy lisää myyjältämme!

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

 info@carccu.com
Phone icon on yellow base  +358 (0)35134240

 

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana on flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen. Yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyssä asiakkaan kanssa lydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun pakkauksen. Lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 3 513 4240

Yhteydenottolomake