SELLOFAANI JA LAHJAPAPERI

Sellofaaniin ja lahjapaperiin pakkaat näyttävästi

Sellofaani arkkina tai rullana toimittaa kätevästi Carccu® 

Sellofaaniin pakkaatte näyttävästi niin kukat, lahjat kuin makeisetkin. Sellofaani on ohutta läpinäkyvää pakkauskalvoa. Sellofaani on Pohjoismaissa yleisnimitys PP-muovista valmistetulle pakkauskalvolle, ja käytännössä kaikki markkinoilla oleva sellofaani onkin muovikalvoa edullisemman hinnan ja helpomman saatavuuden vuoksi.  Sellofaanituotteeme tilaat kätevästi nopeilla toimituksilla verkkokaupastamme.

Sellofaania näkee pakkausmateriaalina erityisesti kukkien ympärillä, jossa kauniit kimput tulevat oikeuksiinsa kirkkaan pakkausmateriaalin läpi. Sellofaaniin käärityt lahjapaketit ovat tuttuja jokaisessa kodissa. Elintarvikkeiden ja erityisesti makeiden pakkaamisessa sellofaania käytetään sen kestävyyden ja läpinäkyvyyden vuoksi, sellofaanista taiteilet helposti näyttäviä paketteja. Kaikki sellofaanituotteemme ovat elintarvikekelpoisia, voit pakata samoihin sellofaanituotteisiimme niin kukat kuin makeiset.

Mikäli toivot sellofaanipakkauksen olevan myös mainoksesi, tilaa brändätty sellofaani tästä.

Kauneimmat muovittomat lahjapaperit valmistaa Carccu® 

Valikoimastamme löydät muovittomat, Rautaveden kansallismaisemassa painetut lahjapaperit. Lahjapaperimme painetaan vesiväreillä muovittomalle laadukkaalle paperille riittoisiin viiden tai kymmenen metrin rulliin sekä vähittäismyyjille 3-8 kg rulliin. Lahjapaperimme on ekologinen ja näyttävä valinta asiakkaidenne tilausten pakkaamiseen tai vähittäismyyntiin. Löydät meiltä niin pirteän pinkin kuin ajattoman vanhan ajan leluilla painetun lahjapaperin, jokaiseen sesonkiin ja juhlaan sopivana.

Valmistamme myös lahjapaperit yrityksen ilmeen mukaisiksi tilauksesta. Minimierä logopainetulla tai kustomoidulle lahjapaperille on 300 kg

Siirry verkkokauppaan tästä tai kysy lisää myyjältämme!

 

 

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 3 513 4240

Yhteydenottolomake