Pakkaussuunnittelu

Pakkaussuunnittelu

Pakkaussuunnittelun avulla valitset oikeat pakkausmateriaalit

Pakkaussuunnittelu auttaa sinua valitsemaan tuotteillesi sopivimmat pakkausmateriaalit. Ei nimittäin ole ollenkaan itsestäänselvää, millainen pakkausmateriaali sopii minkäkin tuotteen pakkaamiseen. Esimerkiksi lahjatavaran pakkaamiseen käytettävä silkkipaperi on teknisiltä ominaisuuksiltaan täysin erilaista kuin esimerkiksi pikaruokaravintolan hampurilaistasku. Kukkapaperi taas poikkeaa omilta ominaisuuksiltaan elintarvikeliikkeen kalapaperista. Mistä siis voi tietää, mikä materiaali kannattaa valita ja millaisia muita yksityiskohtia tulisi pakkaussuunnittelun osalta oppia huomioimaan?

Ei huolta, sillä pakkaussuunnittelu auttaa sinua juuri oikean pakkausmateriaalin valinnassa sekä tarvittaessa myös valittujen materiaalien viimeistelyssä brändi-ilmeenne mukaiseksi kokonaisuudeksi! Pakkaussuunnittelu toimii yhdessä tuotekehityksesi kanssa, jotta saamme aikaan teknisiltä ominaisuuksiltaan oikeanlaisen paperipakkauksen, niin tuotteesi kuin myös yrityksesi asettamien yksilöllisten tarpeiden mukaisesti toteutettuna.

Paranna tuotteesi säilyvyyttä sekä näkyvyyttä

Kun pakkausmateriaali on oikein valittu, varmistat samalla, että tuote kestää ja säilyy mahdollisimman hyvin aina pakkaamisesta, kuljetukseen sekä kaupasta kuluttajan kotiin saakka. Kun tuotteellasi on sille soveltuva pakkaus, sen arvo myös kasvaa. Laadukas painatus niin paperikasseissa, kuin myös elintarvikepakkauksissa vahvistaakin yrityksenne brändiä sekä toimii tärkeänä osana markkinointia vilkkuessaan paitsi kaupoissa ja katukuvassa, mutta myös asiakkaasi mukana muussa arjessa.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopivat pakkaukset!

Muista tutustu myös muihin tuotteisiimme verkkokaupassamme.

Carccu – ekologista ja kestävää pakkaussuunnittelua

Carccu-paperituotteiden takana on vuonna 1979 perustettu perheyritys ja flexopainotalo EPP-Pack Oy. Nojaamme pitkään yrittäjyysperinteeseen — yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, samalla kun uuden sukupolven uudistusinto heijastuu tuotannon ja palveluiden digitalisointiin sekä toiminnan kansainvälistymiseen.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Tuotteitamme viedään useampiin Euroopan maihin sekä mm. Venäjälle. Vuosien saatossa toimintaamme on muokattu palvelemaan yhä enemmän asiakkaidemme yksilöllisiä erityistarpeita. Asiakkaan kanssa yhteistyössä löydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, paperipussit, kukkapaperit, elintarvikepakkaukset, lahjapakkaukset tai minkä tahansa muun pakkausmateriaalin. Lopputuloksena syntyy kestävä, ekologinen, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi Carccu panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen, jolloin kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme myös systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalien hyötykäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 3 513 4240

Yhteydenottolomake