Paperipussit

Paperipussit

Paperipussin avulla pakkaat elintarvikkeet ekologisesti ja helposti

Paperipussit elintarvikekäyttöön pienissä erissä kätevästi verkkokaupasta. 

Paperipussit  leivälle ja muiden elintarvikkeiden pakkaamiseen, askarteluun, korujen pakkaamiseen tai postitukseen. Paperipussimme valmistetaan Suomessa laadukkaasta elintarvikekelpoisesta, toiselta puolelta kiillotetusta MG -paperista. Valmistamme paperipusseja ruskeina ja valkoisina, 1/2 kilon pikkupussista viiden kilon leipäpussiin. Koska pyrimme aktiivisesti vähentämään muovijätteen määrää, valikoimissamme on vain muovittomia paperipusseja eri vahvuisina. 

Markkinoiden parhaat paperipussit kaikille elintarvikkeille

Paperista valmistettuun pussiin pakatut elintarvikkeet viestivät laadukkuudesta ja vastuullisuudesta paremmin, kuin muovipussiin pakatut tuotteet.

Paperipussit syntyvät omasta tuotannostamme, mikä mahdollistaa sen, että meiltä voit tilata tuotteita kerralla vain sen verran kuin tarvitset. Verkkokaupastamme saat elintarvikepaperipussit tukku-hintaan helposti netistä tilaamalla, aina nopealla toimituksella ja pienissä 250-1 000 kappaleen myyntierissä. Jos tarvitsette paperipussit omalla logolla viimeisteltynä, pakkaussuunnittelijamme auttaa brändinne erottumaan paperipussin kyljestä oikealla tavalla.

Tutustu paperipusseihimme nyt verkkokaupassamme tai kysy lisää myyjältämme!

Meiltä löydät myös upeat paperikassit yrityksesi kaikkiin tarpeisiin.

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

 info@carccu.com
Phone icon on yellow base  +358 (0)35134240

 

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana toimii flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Näin ollen toimintamme perustuukin pitkään yrittäjyysperinteeseen – yrityksen vetäjä toimiva Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä sukupolvessa, toiminnassa ollessa yhä vahvasti mukana myös yrityksen alkuperäinen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemuksella flexopainamisesta pystymmekin valmistamaan laadukkaita tuotteita uuden sukupolven uudistusinnolla, tuotannon ja palvelujen digitalisoituessa sekä toiminnan kansainvälistyessä.

EPP-Pack Oy on johtava elintarvike- ja kukkapaperien valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä EU:n ulkopuolelle, kuten esimerkiksi Venäjälle. Toimintaamme on myös vuosien saatossa muokattu palvelemaan yhä enemmän asiakkaidemme erikoistarpeita. Yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa löydämmekin aina kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperipussin, -kassin, kääre- tai kukkapaperin, kuin myös kaikki muut pakkausmateriaalit. Näin ollen lopputuloksena syntyy aina kestävä, näyttävä ja yksilöllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin, ekologisiin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan – kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen, jolloin kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme myös systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalien käyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 3 513 4240

Yhteydenottolomake