Elintarvikepakkaukset

Elintarvikepakkaus

Elintarvikepakkaus laadukkaasta ja ekologisesta paperista auttaa erottumaan ja helpottaa arkea

Elintarvikepakkaus

Olemme laadukkaiden elintarvikepapereiden kotimainen edelläkävijä. Toimitamme elintarvikkeiden tarjoiluun, pakkaamiseen ja varastointiin tarkoitetut paperit painotalomme omasta tuotannosta. Elintarvikepaperien valikoimastamme löydät niin ruskeat, valkoiset kuin ajattomalla sanomalehti- tai ruutuprintillä painetut elintarvikepaperit lihalle-, kalalle-, juustolle-, tai vaikkapa siipiannosten tarjoiluun ravintolassanne. Elintarvikepapereiden kotimaisena ammattilaisena toimitamme juuri teidän liiketoimintaanne tukevan pakkausratkaisun kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla.

Paperipakkaukset herättävät kuluttajan huomion, viestivät brändistä oikeita asioita ja auttavat erottumaan kilpailijoista. Carccu® on erikoistunut korkealaatuisiin elintarvikepapereihin, painatuksella ja ilman. Elintarvikepaperit toimitamme rullana tai arkkina, arkit saatte tarpeisiinne leikattuna tai edullisesti hyllytavarana verkkokaupastamme

Logopainetut elintarvikepaperit saat myös ekologisina ja laadukkaina meiltä. Jätä tarjouspyyntö myyjällemme, ja suunnitellaan yhdessä pakkaussuunnittelijamme kanssa logopainettu elintarvikepaperi teidän tarpeisiinne. 

Minimitilaus logopainetulle elintarvikepaperille on 300 kg. 

Valikoimastamme löydät myös elintarvikekelpoiset paperipussit ja elintarvikkeiden pakkausrasiat. Lue lisää myös fast food -pakkaustuotteistamme.

Myynti

Ravintola- ja elintarvikepakkaukset ja paperit:

Myynti

Puhelin: +358 (0) 3 5134240

S-posti: service@carccu.com

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana on flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen. Yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyssä asiakkaan kanssa lydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun pakkauksen. Lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 3 513 4240

Yhteydenottolomake