Pakkausmateriaalit painatuksella

Painatus

Painatuksen avulla vahvistat brändiäsi

Pakkauksen painatus ja koko pakkauksen design ovat tärkeä osa jokaisen yrityksen brändiä, sillä ne ovat ensimmäinen asia, minkä asiakkaat tuotteestasi näkevät. Tuotetta, yrityksen brändiä ja sen arvoja ilmentävä painatus varmistaakin aina, että tuotteesi erottuu muiden kilpailijoiden joukosta. Samalla pakkaus ja sen painatus antavat laadukkaan ensivaikutelman, viestien haluamiasi asioita, sekä herättäen oikeita mielikuvia ja suoria ostosignaaleja.

Valitse oikea kumppani pakkausmateriaalien toimittajaksi

Meillä Carcculla on lähes 50 vuoden kokemus flexopainatuksesta, jota käytetään erityisesti erilaisten elintarvikepakkausten ja muiden pakkausmateriaalien painatukseen. Käytämme painoväreinä ainoastaan korkealaatuisia Swiss Ordinance -materiaaleja ja sekoitamme värit tietokoneavusteisesti. Laadukkaita värejä käyttämällä säästämme myös luontoa ja vältämme haitallisia VOC-päästöjä.

 

Pakkausmateriaalit ja painatukset kaikkiin tarpeisiin

Yhdessä sinun kanssasi löydämme aina kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, käärepaperin, kukkapaperin tai muun tarvitsemasi pakkausmateriaalin, jonka voimme viimeistellä näyttävällä painatuksella. 

Painatus on saatavilla kaikkiin tuotteisiimme, mukaan lukien:

Tutustu myös pakkaussuunnitteluun, vieraile verkkokaupassamme tai kysy lisää myyjältämme! 

 

Tarjouspyyntö

 • Tiedoston enimmäiskoko 48 Mt
  Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, ai, eps, Max. tiedoston koko: 128 MB.

  Miksi Carccu?

  Carccu-paperituotteiden takana toimii flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen — yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä sukupolvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, kun taas uuden sukupolven uudistusinto heijastuu suoraan tuotannon ja palvelujen digitalisointiin sekä toiminnan kansainvälistymiseen. 

  EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä EU:n ulkopuolelle esimerkiksi Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan yhä enemmän asiakkaiden yksilöllisiä erikoistarpeita. Yhteistyössä asiakkaan kanssa löydämme aina kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan pakkausmateriaalin, viimeisteltynä upealla painatuksella ja pakkaus designilla, jolloin lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilöllinen pakkaustuote.

  Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Näin ollen kierrätämmekin kaiken tuotannosta syntyvän jätteen, jolloin kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme myös arjessa systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalien käyttöämme.

  EPP-Pack Oy / Carccu®

  Ruskepääntie 4,
  38100 Sastamala, Finland
  info@carccu.com
  +358 3 513 4240

  Yhteydenottolomake