Take away 

Pikaruokaravintolan pakkausmateriaalit

Pakkaa mukaan otettavat ruuat tyylikkäästi ja hygieenisesti

 

 

Ekologiset ja brändi-ilmeen mukaiset take away -pakkaukset Carcculta

Mitä jos voisit pakata kaikki ravintolasi take away ruuat upeisiin elintarvikepakkauksiin?  Carccu tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi pakkausmateriaalit aina hampurilaistaskuista, grillitaskuihin, kertakäyttö aterimiin, kahvimukeihin, kansiin ja purkkeihin sekä kulhoihin saakka. Käärepapereista ja pizzalaatikoistakaan puhumatta.

Kaikki pakkaukset saat halutessasi myös räätälöityinä versioina, yrityksesi logolla ja brändi-ilmeellä viimeisteltynä. Kaikki take away pakkausmateriaalit ovat myös valmistettu ekologisesti. Näin ollen laadukkaat elintarvikepakkaukset eivät ole pelkästään käytännöllisiä, vaan toimivat myös brändisi lähettiläinä vilkkuessaan katukuvassa ja asiakkaasi arjessa! Valmistamamme pakkausmateriaalit täyttävät myös kaikki Suomen elintarvikelain asettamat säädökset. 

Tutustu nyt take away tuotteisiin verkkokaupassamme!

 

Mukaan otettavat ruuat toimivat brändisi väsymättöminä lähettiläinä

Take away pakkaukset sopivat kaikille ruokaa tai muita eineksiä asiakkaille mukaan myyville kaupoille, kahviloille ja ravintoloille. Valikoimaan kuuluvat niin kahvikupit, kannet, aterimet, purkit kuin myös rasiat ja tarjoiluastiat, joihin voit pakata kaikki elintarvikkeesi ekologisesti, tyylikkäästi ja ennen kaikkea hygieenisesti. Ja kun verrataan meitä ulkomaisiin tuottajiin, valmistamme pakkauksemme täysin Suomen lain asettamien hygieniavaatimusten sekä muiden lain edellytysten mukaisesti. Näin ollen meiltä voit tilata pakkauksia aina turvallisesti.

Tutustu siis sinäkin take away pakkaustuotteisiimme verkkokaupassamme:

Kannattaa myös muistaa, että oma tuotantolinjamme mahdollistaa sekä pienet että suuret tilauserät, juuri toiveidesi mukaisten aikataulujen mukaisesti valmistettuna. Eli jos toimitiloissasi ei ole suuria varastointimahdollisuuksia, voimme valmistaa tilauksesi pienemmissä erissä ja toimittaa tuotteet sinulle asettamiesi aikataulujen mukaisesti. Helppoa ja kätevää, eikös!

 

Ekologisten pakkausten edelläkävijä Carccu

Carccu on Suomen johtava räätälöityjen pakkausratkaisujen flexotalo, joka toteuttaa villeimmätkin toiveesi yksilöllisten, ekologisten, tarpeitasi ja brändiäsi vastaavien elintarvike- ja pakkausmateriaalien osalta. Omilla painatuksilla varmistamme myös sen, että tuotteesi tulee aina erottumaan kilpailjoiden vastaavista elintarvikkeista ja jää sitä myöden myös entistä paremmin käyttäjänsä mieleen. Samalla pakkaus viestii oikeita asioita yrityksestäsi, kuten ekologisuutta tai muita ajankohtaisia vastuuarvoja.

Tilaa siis sinäkin take away pakkaustuotteet painatuksella tai ilman, helposti ja nopeasti verkkokaupastamme! Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä, jos tarvitset apua päätöksien tekemisessä. 

 

Tuotteiden tilauksesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman helppoa. Verkkokauppamme palvelee sinua 24h vuorokaudessa ja arkisin tilauksia otetaan vastaan myös puhelimitse ja sähköpostilla. Toimitusvarmuus on vahvuutemme, voimme myös varastoida pakkausmateriaalit puolestasi ja toimittaa niitä aina tarpeen mukaan.

 info@carccu.com
Phone icon on yellow base  +358 (0)35134240

 

Miksi Carccu?

Carccu-paperituotteiden takana on flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen. Yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyssä asiakkaan kanssa lydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun pakkauksen. Lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 3 513 4240

Yhteydenottolomake