Takeaway-pakkaukset ja kattaustarvikkeet

Takeaway- ja kattaustuotteemme

Olemme erikoistuneet laadukkaiden ja tyylikkäiden pikaruokakäärepapereiden, hampurilais- ja grillitaskujen ja muiden pakkauspaperien valmistamiseen kaikkien ravintoloiden tarpeisiin. Verkkokaupastamme tilaatte esimerkiksi hampurilaistaskut ja käärepaperit hyllytavarana ilman painatusta ruskeana tai valkoisena, sekä käärepaperista tyylikästä ruutukuviota kolmessa sävyssä. Käärepaperit omalla logolla laadukkaille ekologisille papereille onnistuvat yhteistyössä pakkaussuunnittelijamme kanssa.

Valikoimistamme löydät kattavasti ekologisia takeaway -pakkauksia pikaruokaloiden, ravintoloiden ja catering -yritysten sekä pop-up -ravintoloiden tarpeisiin. Verkkokaupastamme tilaat ekologiset takeaway -pakkaukset kätevästi pienissä myyntierissä nopeilla toimituksilla. Viimeisimmän riippumattoman tutkimustiedon mukaan kartonkiset ja paperiset pikaruokaravintoloiden tarjoilupakkaukset ovat uudelleenkäytettäviä huomattavasti ekologisempia. 

  Verkkokauppamme valikoimasta ravintoloiden tarpeisiin löytyy mm:

Välitämme myös ekologiset takeaway -pakkaukset ravintolanne tarpeisiin brändättynä. Autamme suunnittelussa ja yhteistyössä alihankkijamme kanssa toimitamme erittäin kustannustehokkaasti kokonaispalveluna omalla logolla painettuna. Lue lisää logopainetuista ravintolatuotteistamme tai pyydä tarjous myyjältämme. 

 

 

Myynti

Ravintola- ja elintarvikepakkaukset ja paperit:

Myynti

Puhelin: +358 (0) 3 5134240

S-posti: service@carccu.com

Sämpylät logopainetulla paperilla Pohjanmaan grillissä

Miksi Carccu-paperituotteet?

Carccu-paperituotteiden takana on flexopainotalo EPP-Pack Oy, joka on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Yrityksemme nojaa pitkään yrittäjyysperinteeseen. Yrityksen vetäjä Lasse Borg on yrittäjä jo neljännessä polvessa ja EPP-Packin toiminnassa on edelleen vahvasti mukana myös yrityksen perustaja Olli Borg. Lähes 50 vuoden kokemus flexopainamisesta näkyy vahvasti tuotteiden laadussa, uuden sukupolven uudistusinto taas tuotannon ja palvelun digitalisoinnissa sekä toiminnan kansainvälistymisessä.

EPP-Pack Oy on johtava kukkapaperin valmistaja Pohjoismaissa. Yrityksemme tuotteita viedään useisiin Euroopan maihin sekä Euroopan ulkopuolelle mm. Venäjälle. Toimintaamme on vuosien saatossa muokattu palvelemaan asiakkaiden erikoistarpeita. Yhteistyssä asiakkaan kanssa lydämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan paperikassin, kääre-, kukkapaperin tai muun pakkauksen. Lopputuloksena syntyy kestävä, näyttävä ja yksilllinen pakkaustuote.

Tuotteiden laadun lisäksi yrityksemme panostaa ympäristöä säästäviin tuotantomenetelmiin sekä sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan. Kierrätämme kaiken tuotannosta syntyvän jätteen ja kaatopaikalle päätyy ainoastaan talousjätettä. Pyrimme systemaattisesti vähentämään jätteen määrää tehostamalla materiaalinkäyttöä.

EPP-Pack Oy / Carccu®

Ruskepääntie 4,
38100 Sastamala, Finland
info@carccu.com
+358 3 513 4240

Yhteydenottolomake